Export to Movie ,Gone ???

Discussion of Apple Logic Pro, MainStage, GarageBand and all related applications

Export to Movie ,Gone ???

Postby funkyappledog » Tue, 03 Apr 2012 6:37 pm

Im mid project so am still on 9.1.6 .
Cant find this on any menu usually it would be in Logic>File> ?
Am i imagining this or just trapped in an alternate reality ??
funkyappledog
 
Posts: 2781
Joined: Thu, 15 Jan 2004 5:52 pm

Re: Export to Movie ,Gone ???

Postby redlogic » Wed, 04 Apr 2012 12:02 am

Try Logic in 32 bit mode.
Mac Pro 2x 2.66 GHz Dual-Core Intel Xeon with 9 GB RAM, OS X 10.6.8, Logic Pro 9.1.8, RME FireFace 400, UAD-2 Quad
redlogic
 
Posts: 64
Joined: Thu, 13 Nov 2008 1:40 am

Re: Export to Movie ,Gone ???

Postby funkyappledog » Wed, 04 Apr 2012 1:38 pm

Yikes i would have to render a fair bit bit to do that as i'm enjoying the liberation of Ram freedom.
I guess i can open up a file of my current mix in 32 bit in a new song if thats what it takes.
Seems a 'bit' stupid that we get the power but lose even 1 function.
Thanks Red.
funkyappledog
 
Posts: 2781
Joined: Thu, 15 Jan 2004 5:52 pm

Re: Export to Movie ,Gone ???

Postby LennieJ » Wed, 18 Apr 2012 11:47 am

The QuickTime Player version 10 is a 64 bit app yet Quicktime 7 is still 32 bit.
Logic uses Quicktime Pro , only available in Quicktime 7 for exporting audio to movie.
Pretty confusing....... I guess what we need is Quicktime Pro for Quicktime Player 10 but when?
MacPro 2x3 dual core 26GB ram, 30 terabytes eSata hard drive storage, MetricHalo audio interfaces,
BlueSky 5.1 monitoring & some quality outboard Mic Pres & signal processors.
User avatar
LennieJ
Site Supporter
 
Posts: 1802
Joined: Sat, 18 Oct 2003 10:37 am
Location: Toronto, Canada

Re: Export to Movie ,Gone ???

Postby funkyappledog » Sat, 21 Apr 2012 8:37 pm

Thanks Lads now i understand why at least.
funkyappledog
 
Posts: 2781
Joined: Thu, 15 Jan 2004 5:52 pm


Return to Logic Studio



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests